Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs

Bent u ook op zoek naar een professionele opleider die Code 95 nascholing voor u kan verzorgen? Bij Verkeersschool Hoek Bouma bent u op het juiste adres als het gaat om betaalbare, flexibele en kwalitatieve Code 95 nascholingscursussen. Wij beschikken over een modern opleidings- en examencentrum in De Goorn. En wij zijn perfect bereikbaar via de N194. Op ons terrein van 5.500 m² hebben wij de beschikking over een oefenterrein en een logistiek opleidingscentrum. Naast onze hoofdvestiging in De Goorn hebben wij ook een vestiging in Purmerend. Deze locatie heeft ook alles te bieden voor bedrijven die in omgeving Purmerend, Zaandam en Amsterdam gevestigd zijn.

Code 95 nascholing bij Verkeersschool Hoek Bouma

Door onze jarenlange ervaring (sinds 1961), uitstekend geschoolde instructeurs en de modernste lesmaterialen zijn wij de meest toonaangevende en vooruitstrevende Code 95 nascholing opleider van Noord-Holland. Wilt u meer weten over Code 95 nascholing en wat wij voor u of uw medewerkers hierin kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvend adviesgesprek aan en wij nemen z.s.m. contact met u op. Naast advies en informatie over Code 95 nascholing kunnen wij ook met u meedenken over de opleidingen die het beste bij uw wensen passen.


    Hoeveel nascholing moet ik volgen?

    Alle chauffeurs die commercieel personen of lading vervoeren moeten verplichte Code 95 nascholing volgen. Deze nascholing geldt niet alleen voor Nederlandse chauffeurs, maar ook voor alle beroepschauffeurs uit de EU. De Code 95 nascholing bestaat uit 1 dag (7 uur) praktijk en 4 dagen (28 uur) theorie. In totaal moeten beroepschauffeurs iedere vijf jaar 35 uur Code 95 nascholing hebben gevolgd. Door in te loggen (met DigiD) op www.mijn.cbr.nl kunt u zien welke nascholingscursussen er al op uw naam staan geregistreerd, maar ook hoeveel nascholing u nog dient te volgen om uw bekwaamheid te behouden.