Rijschool Hoek Bouma voor alle rijopleidingen

rijopleiding auto behaaldRijschool Hoek Bouma is een multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van Verkeer, Transport en Logistiek in Noord-Holland. Er worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Hierdoor kan er altijd op korte termijn gestart worden. Naast reguliere rijopleidingen biedt Verkeersschool Hoek Bouma ook maatwerk en spoedcursussen.

Verkeersschool Hoek Bouma beschikt over een modern opleidings- en examencentrum in De Goorn, perfect bereikbaar via de N194. Op ons terrein van 5.500 m² hebben wij de beschikking over een oefenterrein, een logistiek opleidingscentrum en in het hoofdgebouw zijn diverse leslokalen, het simulator centrum, kantoorruimtes en een ruime kantine ondergebracht.

Door onze jarenlange ervaring (sinds 1961), uitstekend geschoolde instructeurs en de modernste lesmaterialen zijn wij de meest toonaangevende en vooruitstrevende verkeersschool van Noord-Holland. Wij weten als geen ander wat er van de kandidaten wordt verwacht bij een rijtest, een toets of een examen. Wij kunnen de volledige organisatie van de opleidingen op ons nemen, zodat u slechts één aanspreekpunt hebt.