DAF Driver training met DAF voucher

DAF training partnerAls partner van DAF kunnen wij de Daf Driver Training van DAF aanbieden als nascholingscursus. De training valt onder de training Het Nieuwe Rijden (HNR). Deze geldt ook voor  7 uur praktijk voor de nascholing Code 95. Deelnemers aan deze cursus leren energiezuiniger rijden, net als tijdens Het Nieuwe Rijden (HNR). U kunt deze training kosteloos volgen tegen inlevering van een DAF voucher die u ontvangt bij de levering van uw DAF Truck.

Wat leren chauffeurs tijdens deze training?

Met de DAF driver training leert iedere chauffeur op korte termijn gemiddeld 5 tot 10 procent zuiniger te rijden. Tijdens de training staat het onderwerp ‘zuinig rijden’ centraal. Door praktische toepassingen kunnen chauffeurs na deze Code 95 cursus een blijvende brandstofbesparing realiseren van 3 tot 5 procent. Dat is dus pure winst voor de onderneming en een schoner milieu door reductie van CO2 uitstoot.

Voordelen van een DAF Driver training:

  • praktische rijstijltraining in de nieuwste DAF Euro 6 voertuigen;
  • altijd actuele kennis over het nieuwe voertuig;
  • de training is flexibel in te plannen, binnen zes maanden na ontvangst van de DAF-voucher;
  • de training wordt uitgevoerd op het lensvoertuig van Verkeersschool Hoek Bouma;
  • de cursus is kosteloos en telt mee voor code 95 nascholing.

daf-eco-drive-training

Een driver training door Verkeersschool Hoek Bouma betekent niet alleen nascholing, maar ook een viervoudige kostenbesparing.  Denk hierbij aan het verminderen van het risico op schades doordat de chauffeur kennis opdoet over schadepreventie. Daarnaast het vergroten van de veiligheid op de weg, het positieve effect op het brandstofverbruik en de kosteloze Code 95 nascholingscursus.

Wilt u meer weten over de DAF Driver training? Schrijf u hier in of vraag een vrijblijvend gesprek aan.