Over Verkeersschool Hoek Bouma

Verkeersschool Hoek Bouma is een multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van Verkeer, Transport en Logistiek. Wij zijn actief in heel Noord-Holland. Er worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Hierdoor kan er altijd op korte termijn gestart worden. Naast reguliere opleidingen biedt verkeersschool Hoek Bouma ook maatwerk en spoedcursussen.

Verkeersschool Hoek Bouma beschikt over een modern opleidings- en examencentrum in de Goorn, perfect bereikbaar via de N243. Op een terrein van 5.500 m² hebben wij de beschikking over een oefenterrein, een logistiek opleidingscentrum en in het hoofdgebouw zijn diverse leslokalen, het simulatorcentrum, kantoorruimtes en een kantine ondergebracht.

Door onze jarenlange ervaring (sinds 1961), uitstekend geschoolde instructeurs en de modernste lesmaterialen zijn wij de meest toonaangevende en vooruitstrevende verkeersschool van Noord-Holland. Wij weten als geen ander wat er van de kandidaten wordt verwacht bij een rijtest, een toets of een examen. Wij kunnen de volledige organisatie van de opleidingen op ons nemen, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft.