Kwaliteit: erkenningen en certificaten

Als een van de grootste rij-opleiders in de provincie, hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen van ons personeel verwachten we het beste, ook aan ons wagenpark en alle logistieke transportmiddelen stellen we hoge eisen.

Al onze medewerkers en instructeurs zijn gekwalificeerd volgens de daarvoor geldende wettelijke eisen. Wij zijn CBR gecertificeerd en hebben bij het CBR een slagingspercentage die ver boven het gemiddelde ligt. Zie vind mijn rijschool. Bovendien doet Hoek Bouma als verkeersopleider veel aan bijscholingen en houden wij nauwlettend komende veranderingen en aanvullende opleidingen in de gaten. Wij volgen dan ook alle van toepassing zijnde opleidingen zodat onze instructeurs ook op specialistisch gebied voorop blijven lopen. Prioriteit binnen onze organisatie is het up-to-date houden van onze branchekennis en onze vaardigheden. Verschijnt er een nieuwe normering en/of certificering dan bezitten wij die of we zijn daar mee aan de slag.

Zo hebben wij ons ISO certificaat 9002 reeds in 1999 al afgerond om vervolgens in 2002 aan de strenge normen te voldoen voor het ISO 9001 certificaat. Daarnaast voldoen wij als één van de  rijscholen in Noord-Holland aan de eisen voor een BOVAG rijschool. Al onze personenauto instructeurs mogen zich RIS instructeur noemen en  onze motor instructeur is gediplomeerd KNMV instructeur. Zowel voor de personenauto als voor de vrachtauto hebben wij een instructeur in dienst die een aanvullende opleiding heeft gevolgd tot rijangst specialist.

Voor wat betreft Soob Opleider mogen wij voor de transport en logistiek branche subsidie verlenen namens Soob welke onderdeel is van STL. Wij mogen ons beroepen op één zeer brede en jarenlange samenwerking met STL voor opleidingen op het gebied van vrachtauto, bus, logistiek  en vakbekwaamheid code95.

knmv

bovag

soob

bvqi