Over Logistiek OpleidingsCentrum Avenhorn

Bij het in- en uitslaan van goederen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van gemechaniseerde hulpmiddelen. Het werken met een dergelijk hulpmiddel brengt risico’s met zich mee en vereist speciale kennis en kunde van de bediener. Chauffeurs van hijs- en hefwerktuigen opleiden gaat verder dan aanleren hoe een bepaalde machine moet worden bestuurd.

De praktijk leert dat incidenten met interne transportmiddelen als gevolg van oneigenlijk gebruik een aanzienlijke schadepost vormen. Niet alleen door letsel en schade aan personen, machines, stellingen, goederen en gebouwen, maar ook als gevolg van productie- en kwaliteitsverlies. Het is daarom zaak om bewust te leren omgaan met veiligheid. Veiligheid voor aanvang van de werkzaamheden, tijdens het werk en na afloop.

Verkeersschool Hoek Bouma is sinds jaar en dag een opleidingscentrum op het gebied van transport en logistiek en heeft ruime ervaringen met verantwoord opleiden. Er worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Hierdoor kan er altijd op korte termijn gestart worden.

Verkeersschool Hoek Bouma beschikt over een modern opleidings,- en examencentrum op het Logistiek Centrum in De Goorn, perfect bereikbaar via de N194. Op ons terrein van 5.500 m² hebben wij de beschikking over een oefenterrein, een bedrijfshal ten behoeve van logistieke opleidingen en in het hoofdgebouw zijn drie leslokalen, kantoorruimtes en een ruime recreatiezaal ondergebracht.