Vrachtwagenchauffeur worden en een opleiding volgen met baangarantie? Of is werken in de logistieke sector iets voor jou? Upload jouw CV en laat ons jou op weg helpen. Woon jij in de provincie Noord-Holland en ben jij op zoek naar werk in de sector transport en logistiek? Verkeersschool Hoek Bouma werkt samen met bedrijven uit Noord-Holland die op zoek zijn naar o.a. vrachtwagenchauffeurs en logistiek medewerkers.

Vrachtwagenchauffeur worden of werken in de logistiek?

  • meld je aan en upload jouw CV;
  • wij sturen jouw CV naar verschillende bedrijven;
  • jij wordt gebeld zodra er een ‘match’ is;
  • (voor)opleidingen volg je bij ons.

Opleiding volgen tot vrachtwagenchauffeur

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden, maar ben je nog niet in het bezit van het vrachtwagenrijbewijs? Werkgevers zijn bereid om te investeren in nieuw personeel. Er zijn mogelijkheden om een vrachtwagenrijbewijs te behalen op (gedeeltelijke) kosten van de werkgever.  Voor meer informatie kan je onderstaand contactformulier invullen en jouw CV uploaden. Wij zorgen ervoor dat jouw CV onder de aandacht komt bij potentiële werkgevers die openstaande vacatures hebben.

Vrachtwagenchauffeur zonder Code95?

Bij Verkeersschool Hoek Bouma kan je terecht voor het behalen van alle rijbewijscategorieën en Code95. Code95 heb je nodig om beroepsmatig als vrachtwagenchauffeur aan het werk te gaan. Ben je in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs en wil je graag als vrachtwagenchauffeur werken, maar heb je nog geen Code95? Laat je CV dan bij ons achter zodat wij jou onder de aandacht kunnen brengen bij potentiële werkgevers. Zodra zij passende vacatures hebben, kan er contact met je worden opgenomen. Wil je voor die tijd alvast meer informatie over de opleiding tot vrachtwagenchauffeur of Code95? Neem dan gerust contact met ons op.

Werken in de logistiek?

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar logistieke medewerkers. Wil je graag werken in de logistiek maar ben je niet in het bezit van de vereiste certificaten? Er zijn mogelijkheden om een (gedeeltelijk) kosteloze opleiding te volgen tot logistiek medewerker en aan de slag te gaan met een baangarantie bij een potentiële werkgever. Om hiervoor in aanmerking te komen kan je onderstaand formulier invullen en jouw CV uploaden.  

 

Meld je aan!