Open dag Hoek Bouma op zaterdag 12 oktober ingekleurd met gratis proefritten, testritten op de simulator en theorietesten

De naam die Verkeersschool Hoek Bouma, sinds de opening van de Purmerendse vestiging in 2016, heeft opgebouwd in de regio Waterland wordt op zaterdag 12 oktober nog eens onderstreept. Dan organiseert het bijna zestig jaar oude familiebedrijf voor de vierde keer een open dag in de marktstad.

Daarin krijgen tussen 11.00 en 15.00 uur zowel particulieren als zakelijke rijders het beeld bevestigd dat Hoek Bouma de afgelopen jaren heeft opgebouwd: je kunt er terecht voor een zeer breed scala aan rijopleidingen. Dit aanbod gecombineerd met een hoogwaardige persoonlijke begeleiding die zo kenmerkend is voor een familiebedrijf maakt dat Hoek Bouma inmiddels een bekende naam is geworden in niet alleen Purmerend maar de hele regio Waterland. De kracht van de onderneming straalt er ook elke keer weer vanaf tijdens de open dag. Eigenaar Peter Bouma namens het familiebedrijf: ,,Vorig jaar heeft maar liefst een kwart van de bezoekers zich ingeschreven voor een rijopleiding.”

Hoek Bouma profileert zich als lescentrum: bij het aan- of langsrijden bij het pand van Hoek Bouma krijg je al een duidelijk beeld wat de rijschool allemaal biedt aan rijopleidingen

Tijdens de open dag krijg je als bezoeker in één blik een indruk van de veelzijdigheid van Hoek Bouma. Wie aan komt rijden ziet voor het pand namelijk een bus, een tractor, een groot aantal auto’s, motoren, brommers en scooters en verder heftrucks, vrachtwagens en een LZV staan. Bij de ingang wordt de eerste indruk bevestigd door informatie op papier over de lesmogelijkheden en krijg je ook gelijk een idee, doordat je vriendelijk welkom wordt geheten, van de dienstverlening van het bedrijf. Dat beeld van een professionele en vriendelijke service wordt eenmaal binnen kracht bijgezet: bezoekers krijgen eerst een kopje koffie, thee of iets anders met lekker. Zo kunnen ze in alle rust zien hoe medewerkers in de kantine informatie geven, kijken hoe de inschrijvingsmogelijkheid voor de gratis proefritten in één van de voertuigen te werk gaat en bespreken of ze ook een kosteloze testrit in de simulator doen dan wel zich aanmelden voor de eveneens gratis theorietesten in het leslokaal boven. Oftewel: je wordt bij Hoek Bouma eerst op je gemak gesteld zodat je de tijd krijgt om een keuze te maken. Uiteraard kun je meerdere keuzes maken, ook als het gaat om gratis proefritten.

,,Wij hebben een rijaanbod van autorijlessen tot camperrijlessen en van het leren rijden op een brommer of motor tot faalangsttrainingen”, vertelt eigenaar Peter Bouma. ,,Voor bedrijven kunnen we een opleiding tot heftruck- of reachtruckchauffeur verzorgen, maar ook beroepsopleidingen tot buschauffeur of tractorchauffeur.” Ook andere specialistische opleidingen, zoals beroepsopleidingen voor het besturen van een LZV (Lange Zware Vrachtvoertuigen), ADR (vervoer van gevaarlijke stoffen), hoogwerker en taxi vallen onder het vakmanschap van Hoek Bouma. Bovendien is het bedrijf gecertificeerd voor de nascholingscursussen die onder Code 95 vallen.

Wie gelijk overtuigd is van de kwaliteit die Hoek Bouma biedt en zich op de open dag inschrijft voor een rijopleiding krijgt dat vertrouwen door het familiebedrijf terugbetaald in de vorm van een korting. Deze wordt alléén gegeven op zaterdag 12 oktober!