Open dag Hoek Bouma wordt online open dag

DE GOORN – Een unicum in de bijna zestigjarige geschiedenis van Verkeersschool Hoek Bouma, maar noodzaak door de dreiging van het coronavirus: de jaarlijkse open dag op de hoofdvestiging in De Goorn wordt een online open dag. ,,Het was dat of helemaal geen open dag”, vertelt eigenaar Peter Bouma. ,,We hadden geen andere keuzes.” De online open dag wordt wel op dezelfde dag gehouden als de traditionele open dag: Tweede Paasdag, maandag 13 april, waarbij vragen van belangstellenden tussen 11.00 tot 16.00 uur worden beantwoord.

…Een vertrouwd beeld, ook tijdens de digitale open dag: medewerkers, zoals op de foto Bart Weel, die via de telefoon advies geven over onze rijopleidingen…

Tijdens de digitale open dag kunnen belangstellenden via de website www.hoekbouma.nl alsnog profiteren van de vertrouwde korting die wordt gegeven tijdens de reguliere open dag. Daartoe komt er op de website een speciale link. Verder staat er op Tweede Paasdag tussen 11.00 en 16.00 uur een team medewerkers klaar om telefonische vragen te beantwoorden. Zodoende hoopt het familiebedrijf mensen toch ten eerste een beeld te geven van het familiebedrijf, waarin kwaliteit, een veelzijdig aanbod en een hoge mate van service altijd centraal hebben gestaan. ,,Daarnaast willen we de traditie van korting geven tijdens de open dag niet doorbreken”, vertelt Peter Bouma die vanaf 1993 als derde generatie aan het roer staat van Verkeersschool Hoek Bouma.

Bij het familiebedrijf kun je voor vrijwel elk voertuig een opleiding volgen, overdag, ’s avonds én op zaterdag. Daarnaast herbergt het hoofdgebouw vier lokalen voor de theorietrainingen en –testen en kun je je skills verbeteren in de simulator.

Een groot aanbod aan rijopleidingen

Auto, auto met aanhanger, motor, scooter, bus, tractor, vrachtwagen, lzv, heftruck en nog meer: Verkeersschool Hoek Bouma heeft het en verzorgt de rijopleidingen ervoor. Bovendien biedt de onderneming niet alleen een veelheid aan verkeersopleidingen, maar ook opfris- en bijscholingscursussen alsmede mentale begeleidingstrajecten aan. ,,Naast de particuliere opleidingen voor motor, auto, aanhanger en bromfiets hebben wij bovendien de expertise in huis voor faal- of angstbegeleiding”, vertelt Peter Bouma. ,,Daarnaast verzorgen wij ook de beroepsopleidingen voor vrachtauto, bus, aanhanger en logistiek.”

Ook de ‘nazorg’ op dat gebied is dik in orde bij Hoek Bouma, want het bedrijf ontzorgt beroepschauffeurs met een flink pakket nascholingscursussen. Dat is altijd actueel, omdat een beroepschauffeur volgens de zogeheten Code 95 in vijf jaar tijd 35 uur nascholing moet hebben gevolgd.

Hier zie je een overzicht van alle kortingen!