Tweede Purmerendse open dag Hoek Bouma wederom groot succes

Het was te merken afgelopen zaterdag (7 oktober) hoe Verkeersschool Hoek Bouma in een jaar tijd aan bekendheid heeft gewonnen in de regio Waterland. Het was net als vorig jaar, toen de Purmerendse vestiging geopend werd, lekker druk maar niet te druk op de open dag. Eigenaar Peter Bouma: ,,We willen van deze open dag, net als in onze vestiging in De Goorn waar elk jaar in het voorjaar een open dag plaatsvindt, een traditie maken.”

Net als in 2016 vonden enkele honderden belangstellenden hun weg naar de Flevostraat 56 waar ze konden proeflessen in een bus, vrachtwagen, auto met of zonder aanhangwagen, buggy en wat al niet meer. Hoek Bouma had op de grote belangstelling gerekend en een groot aantal rijinstructeurs vrijgemaakt om de bezoekers te informeren, adviseren en begeleiden tijdens de proeflessen.

,,Het was gezellig en niet te druk, waardoor we elke bezoeker voldoende individuele aandacht konden geven”, aldus Bouma. Het resultaat voor het familiebedrijf was dat er veel vervolgafspraken zijn gemaakt. Bovendien had de administratieve afdeling het drukker dan vorig jaar. Een aantal belangstellenden zag het met het herfstige weer niet zitten om te komen, maar wilde wel graag profiteren van de speciale acties die alleen op deze zaterdag golden. Deze geïnteresseerden besloten hun aanmelding vanuit huis te doen waardoor bij tijd en wijle de telefoon roodgloeiend stond.

Hoek Bouma biedt zowel in Purmerend als op de hoofdvestiging in De Goorn een groot aantal rijcursussen aan voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Denk aan auto- en motorrijlessen, maar ook bijvoorbeeld het leren rijden in een LZV, taxi of tractor dan wel een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen (ADR). En dit alles vormt nog maar een klein deel van het cursusaanbod van Hoek Bouma. Geïnteresseerden kunnen op de website www.hoekbouma.nl een volledig overzicht vinden.

…Tijdens de open dag van Hoek Bouma kon je niet alleen proeflessen, maar ook je skills testen in een simulator of je theoriekennis toetsen. Elk van de activiteiten kon op veel belangstelling rekenen…